Quintrix logo

Voetbal als metafoor

Veranderingen zijn aan de orde van de dag. U moet draagvlak creëren bij uw medewerkers. Klanten verwachten topprestaties. De concurrentie is groot. Scoren moet. De financiële druk is groot. Het zijn stuk voor stuk bedrijfsmatige uitdagingen die gelden voor vrijwel iedere organisatie. In de turbulente wereld van het betaald voetbal liggen die als het ware onder het vergrootglas.

Voor de top van het Nederlandse voetbal verzorgden wij ruim 15 jaar communicatie- en leiderschapstrainingen. Zo zaten o.a. Frank de Boer, Ruud Krol, Patrick Kluivert, Leo Beenhakker, Peter Bosz, Marcel Brands en Phillip Cocu bij Quintrix-directeur Ton van Rhoon in de schoolbanken.

Op inspirerende wijze maken wij in onze trainingen en maatwerktrajecten gebruik van deze unieke ervaring… Voetbal als metafoor! Daarmee beschikken wij over een expertise die ook uw organisatie van pas kan komen bij het aangaan van nieuwe uitdagingen.

De praktijk leert dat de metafoor voetbal voor velen een originele en inspirerende manier is om complexe thema's inzichtelijk te maken.

 

Lees meer:
Ton van Rhoon